Syyskokous ja veneilykauden päättäjäiset 22.10.2022

Joutsenon Veneseura ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 22.10.2022 klo 16.00 alkaen ravintola Sataman Tornissa. Etäosallistumismahdollisuus Teamsilla. Etäosallistuminen etukäteen ilmoittautumalla, ohje alla.

Syyskokouksen jälkeen vietämme veneilykauden päättäjäisiä seuran tarjoaman ruokailun ja yhdessäolon merkeissä samassa paikassa!

Ilmoittautuminen kauden päättäjäisiin ja etäosallistumisilmoittautuminen kokoukseen etukäteen 16.10.2022 mennessä sähköpostitse sihteeri@joutsenonveneseura.fi .

Toivotamme jäsenistön lämpimästi tervetulleeksi kokoustamaan ja kauden päättäjäisiin!

Jäsenmaksut ovat maksettavissa!

Jäsenmaksulaskut kuluvalle vuodelle ovat nyt maksettavissa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Mikäli olet uusi jäsen tai uusi venepaikan varaaja ja sinulla ei vielä ole tunnuksia sähköiseen varausjärjestelmään, vie tietosi sähköiseen varausjärjestelmään valitsemalla ”uusi asiakas”.

Jatkossa Joutsenon Veneseura ry:n jäsenmaksut laskutetaan järjestelmän kautta riippumatta siitä, onko jäsenellä vene- tai talvisäilytyspaikka vai ei. Jäsen, huolehdithan siis, että tietosi löytyvät järjestelmästä.

Seuran sivuille on lisätty käyttöohje sähköisen varausjärjestelmän käyttöön. Ohjeen löydät venepaikka- ja talvisäilytysvaraukset -sivulta.

Venepaikkamaksujen suorittaminen

Sähköisen varausjärjestelmän ongelmat on saatu korjattua käyttöoikeuspaikkojen osalta, joten käyttöoikeuspaikkojen maksut voi suorittaa nyt normaalisti sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Myös muiden laituripaikkojen osalta maksut tulee suorittaa sähköisen varausjärjestelmän kautta. Kauden 2022 laskun löydät laskut-sivulta. Mikäli kuluvan kauden laskua ei näky laskut-sivulla, sen voi käydä suorittamassa varaukset-sivulta aukeavasta maksulinkistä.